harta_kaufland_1480x400

Expansiune puternică, un imperiu economic

Continuăm să ne extindem cu succes de peste 10 ani în Europa Centrală şi de Est. Pe lângă cele peste 1.230 de magazine administrăm şi numeroase unităţi de procesare a cărnii şi centre logistice. În prezent avem peste 150.500 de angajaţi în toată Europa care formează echipa noastră puternică. Sunt realizări impresionante pe care le dezvoltăm constant.

Colaborare transfrontalieră, perspective internaţionale

Cine se află în căutarea unui mediu de lucru internaţional, găseşte la noi ceea ce îşi doreşte. În cadrul companiei se pot desfăşura numeroase activităţi care implică o colaborare dincolo de graniţele ţării. În funcţie de domeniul de activitate există posibilitatea de a acumula experienţă internaţională într-una din locaţiile noastre din Europa.

Locaţiile noastre din România

Compania noastră din România cuprinde 110 de magazine, 2 centre logistice şi un sediu central de birouri. Avem locaţii pretutindeni în România:

Sediul nostru central
Biroul nostru central își desfășoară activitatea în București.

Centrele noastre logistice
Operaţiunile noastre logistice se realizează prin intermediul a două depozite, situate în Turda și Ploiești, cel din urmă fiind cel mai mare centru logistic din sud-estul Europei.  

Magazinele noastre
Prin rețeaua noastră de magazine suntem prezenți în cele mai atractive locații din țară, fiind în permanentă căutare de noi colegi.
Căută magazin