Implicarea noastră în ceea ce privește recrutarea de tineri profesioniști este recunoscută:

/content/kaufland_arbeitgeber/ro/home/descopera-kaufland/brandul-de-angajator/Distinctii/jcr:content/par/tabsmod_list/images/4/first.img.png/1486627047020.png

Top Angajator 2017

Primim pentru al doilea an consecutiv statutul de Top Angajator în România acordat printr-o certificare internațională de institutul independent Top Employer din Olanda. Această certificare obținută și în 2017 reprezintă recunoașterea calității programelor realizate de către companie în scopul dezvoltării unui mediu de lucru stabil și prietenos. De asemenea, sunt recunoscute proiectele de instruire, dezvoltare personală şi profesională dedicate angajaților, sistemul de beneficii inovator, precum și programele de responsabilitate socială corporativă.

/content/kaufland_arbeitgeber/ro/home/descopera-kaufland/brandul-de-angajator/Distinctii/jcr:content/par/tabsmod_list/images/1/first.img.jpg/1472636175204.jpg

Top Angajator 2016

Suntem mândri că am primit în acest an certificarea internațională ca Top Angajator acordată de Top Employer Institute din Olanda, care demonstrează performanța strategiei și a instrumentelor de resurse umane utilizate în cadrul companiei noastre. Obținerea acestei certificări reprezintă o recunoaștere a angajamentului companiei în asigurarea unui climat de lucru plăcut și propice dezvoltării profesionale a echipei sale. Kaufland este singura companie de retail din România care obține această certificare din partea institutului independent Top Employer Institute.

/content/kaufland_arbeitgeber/ro/home/descopera-kaufland/brandul-de-angajator/Distinctii/jcr:content/par/tabsmod_list/images/2/first.img.jpg/1472636612913.jpg

Trendence 2016

Ne-am propus să facem o tradiție din această performanță și ne bucurăm că putem împărtăși bucuria de a ne regăsi, din nou, în topul celor mai doriți angajatori din România.

Anul acesta am înregistrat performanța de a fi prima companie din industria de retail regăsită în top 100 cei mai doriți angajatori din România organizat de institutul de cercetare Trendence din Germania, lucru care demonstrează percepția segmentul nostru de candidați în raport cu atractivitatea brandului de angajator pe piața din România.

/content/kaufland_arbeitgeber/ro/home/descopera-kaufland/brandul-de-angajator/Distinctii/jcr:content/par/tabsmod_list/images/3/first.img.jpg/1472636175249.jpg

Trendence 2015

Institutul Trendence organizează anual studiul „European Graduate Barometer”, care analizează principalele tendințele la nivel național și internațional privind segmentul de proaspăt absolvenți, studenți și tineri profesioniști din cele mai importante centre universitare.

În România, studiul este aplicat pe un eșantion cu peste 7.400 de respondenți din 33 de universități de stat, cu profil economic și tehnic. Acest studiu reunește anulal 100 TOP Angajatori, oferind percepțiile candidaților în raport cu atractivitatea angajatoriilor pe piața romȃneasca.
În anul 2015, Kaufland România se regăsește printre cei 100 TOP Angajatori din România, ocupând poziția 27. Această certificare a fost oferită în urma rezultatului studiului „European Graduate Barometer” și evidențiază percepția pe care candidații o au față de companie. Mulțumim pentru încrederea acordată companiei noastre și vom continua să ne respectăm promisiunea facută angajaților noștri.