16-1280x400
Big_Build1

Big Build 2017

Big Build - Kaufland și Habitat for Humanity construiesc viitorul

Kaufland România este partenerul strateg al asociației Habitat for Humanity și al proiectului Big Build, implicându-se în mai multe proiecte ce au ca scop oferirea oamenilor fără posibilități șansa de a avea o locuință decentă. Astfel, voluntari din partea Kaufland au participat la construirea unui ansamblu de locuințe în Ploiești, acolo între 2015 și 2017 trebuie să se ridice opt case în sistem cvadruplex, pentru familii care au nevoie urgentă de o casă decentă și sănătoasă.

De asemenea, Kaufland s-a implicat și în contruirea a 12 case în localitatea Cumpăna, județul Constanța, unde au fost depuse peste 300 de cereri pentru o casă. Proiectul ar trebui să se încheie în anul 2018. Un alt proiect important la care Kaufland va participa, în calitate de partener strateg, este cel din Bacău, unde au fost construite 36 de case în 5 zile. De aceste case vor beneficia 36 de familii cu venituri mici.

CSR

Sustenabilitate - Kaufland susține obiectivele Global Compact Network România

Kaufland este membru al Global Compact Network România, reprezentanța locală a rețelei ce pune în practică principiile globale ale Organizației Națiunilor Unite (ONU) pentru setarea unei agende a sustenabilității. Mai mult, începând cu iulie 2017, Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Communication Kaufland România, este vicepreședinte în Comitetul Director al Global Compact Network România.

Responsabilitatea noastră față de societate și mediul înconjurător este susținută de investițiile permanente în proiecte pentru comunitatea locală, derulate împreună cu ONG-uri partenere din domenii precum: cauze sociale, sănătate, educație, sport, protecția mediului și evenimente culturale, dar și de gestionarea responsabilă a resurselor naturale.