Birouri_Achizitii_DP_1280x400px

Departamentului Achiziții implică activități precum negocierea sortimentului de produse, asigurarea calităţii acestuia și stabilirea preţurilor.

În departamentul Distribuție Materiale Publicitare, împreună cu colegii vei asigura distribuirea săptămânală a ziarului Kaufland către clienți, în cutiile poștale ale acestora - sigur, punctual și în conformitate cu dorințele exprimate. În fiecare săptămână ziarul nostru este distribuit clienţilor din peste 4,3 milioane de locuinţe/gospodării din România.

Fie că este vorba despre organizarea și amenajarea magazinelor și dotarea tehnică a acestora, sau despre achiziția de produse de papetărie și curățenie atât pentru magazine, centrele logistice cât și pentru sediul central, departamentul Procurări Interne este responsabil cu asigurarea necesarului acestor produse și servicii până la cele mai mici detalii. Obiectivul departamentului este de a asigura din punct de vedere economic şi calitativ cea mai bună aprovizionare a tuturor departamentelor cu mijloace economice, bunuri de investiţii și servicii pentru uz propriu.

Locul tău e la Kaufland!