Logistica_1280x400px

În cadrul centrelor noastre logistice sunt depozitate circa 20.000 de produse, iar zilnic peste 6.500 de paleţi sunt livraţi către magazinele Kaufland. Centrele logistice din Ploiești și Turda depozitează atât legume și fructe, cât și produse proaspete, uscate și congelate. Ambele depozite însumează o suprafaţă totală de peste 202.000 mp. Departamentele noastre de transport coordonează zilnic circa 200 de livrări, astfel încât clienţii noştri să beneficieze permanent de produse variate și proaspete.

Intrarea şi depozitarea mărfii

În cadrul departamentului Intrarea Mărfii sunteți responsabil de verificarea atentă a cantității de marfă și calitatea acesteia. Vei notifica abaterile constatate şi vei centraliza marfa recepționată cu ajutorul sistemelor noastre informatice.

Comisionarea

În cadrul departamentului Comisionare vei centraliza articolele depozitate pe baza comenzilor venite din partea magazinelor și vei organiza comanda în spaţiile special amenajate pentru a fi pregătită de transport. Activitatea desfăşurată implică utilizarea unor mecanisme performante, precum sisteme moderne de gestiune (SAP etc.), utilaje specifice, sisteme specifice de comisionare şi sisteme automate de depozitare.

Ieșirea mărfii

În cadrul departamentului Ieşire Marfă vei întocmi documentele de livrare pentru paleţii cu marfă pregătiţi pentru livrare, vei preda marfa şi documentele de însoțire către şoferul camionului. O altă sarcină importantă care urmăreşte să asigure respectarea standardelor noastre înalte de calitate este controlul amănunţit al mărfii la ieşire, se va verifica dacă marfa livrată a fost corect documentată.

Locul tău e la Kaufland!