Vanzari_1280x400px

Magazinele reprezintă inima activităţii noastre. Aici regăsești sarcini și activități diverse – de la recepția mărfii până la gestionarea stocurilor, servirea clienţilor şi operaţiunile din zona caselor. În cadrul numeroaselor noastre magazine ne asigurăm permanent ca toţi clienţii să fie consiliaţi şi serviţi într-un mod competent şi amabil.

În departamentul Vânzări alături de colegii tăi ești responsabil de derularea activităţilor din cadrul magazinelor noastre în condiții optime. Te asiguri de disponibilitatea mărfii dar și de prospețimea și calitatea acesteia. În punctele de servire asistată a mezelurilor, brânzeturilor şi peştelui vei consilia clienţii pentru a alege din oferta noastră variată produsele dorite. Vei fi o persoană de contact, dar şi un specialist competent în relaţiile cu clienţii, iar prin atitudinea ta amabilă te vei asigura ca operaţiunile desfăşurate în zona caselor să se caracterizeze prin corectitudine şi amabilitate.

Îți oferim diversitate – principalul motiv fiind faptul că suntem o companie în plină expansiune:

În cele peste 100 de magazine din România deservim anual milioane de clienţi, care se bucură de peste 30.000 de articole, dintre care circa 2.000 de articole din marca noastră proprie K-Classic și peste 5.500 de produse românești.

Fii parte din echipa noastră!