9-1280x400

Kaufland Internship Experience 

Ești printre cei mai buni studenți din grupă, cauți mereu oportunități prin care să înveți lucruri noi și vrei să profiți din plin de vara asta ca să îți exersezi talentul alături de o echipă de profesioniști.

Te-am descris bine? Noi ți-am pregătit toate instrumentele de care ai nevoie și un loc în echipa Kaufland. Am pus la bătaie un program complex de învățare adaptat nevoilor și pasiunilor tale. Provocarea noastră pentru tine este:

 • Un internship plătit de 3 luni de zile, în care poți cunoaște compania Kaufland România; 
 • Program flexibil la alegerea ta: full-time (8 ore) sau part-time ( 6 sau 4 ore);
 • Posibiltatea să alegi departamentul din care îți dorești să faci parte: departamentul Vânzări (magazinele noastre la nivel național) sau departamentele din Sediul Central din București (Dezvoltare Imobiliară, Achiziţii, Marketing, Resurse Umane, Contabilitate, Controlling, Taxe, IT, Legal&Compliance); 
 • Zile de concediu de odihnă, proporțional cu perioada lucrată; 
 • Tichete de masă începând cu prima zi în echipă;
 • O atmosferă prietenoasă și o echipă gata să îți susțină ideile.

Procesul de aplicare pentru această ediție s-a încheiat, urmează o vară plină de experiențe inedite alături de echipa Kaufland România. Dacă nu ai reușit să aplici acum, pregătește-te pentru provocarea din ediția următoare.

Ce aptitudini am căutat:

 • Studenți și masteranzi plini de entuziasm, dorință de implicare și deschidere pentru a învăța lucruri noi;
 • Dornici să ne cunoscă echipa și să învețe din secretele departamentelor noastre;
 • Cunoștințe bune de limba engleză; limba germană a reprezentat un avantaj;
 • Utilizatori experimentați ai pachetului MS Office (Word, Excel, Powerpoint);
 • Implicare în diferite activități extracurriculare (ex: voluntariat).

Iată cum va decurge vara lor alături de echipa Kaufland:

În prima săptămână vor cunoaște compania și vor înțelege cum interacționează departamentele între ele. Vor merge în vizită în magazinele Kaufland și la depozitul logistic din Ploiești și vor fi implicați în diverse activități non-formale, care îi vor ajuta să își identifice talentul și potențialul.

După această perioadă vor putea pune în practică cunoștințele dobândite în facultate, în cadrul departamentului ales. Vor avea ocazia să învețe lucruri noi prin implicare directă (learning by doing).

Procesul de selecție

Procesul de selecție a constat în trei etape, respectiv 3 provocări pe care i-am încurajăm să le accepte:

Etapa I: Să aplice online pentru acest program.

Etapa II: În urma evaluării CV-ul trimis către noi, echipa noastră de recrutare a transmis către aplicanți o misiune prin care și-au putut pune în valoare creativitatea.

Etapa III: În această etapă au avut loc interviurile individuale. 

Programul de internship se va desfășura în perioada 15 Iulie – 15 Octombrie 2017.

Află părerile internilor noștri despre experiența lor în cadrul companie:

„Deși înainte nu aveam o viziune de ansamblu asupra acestui domeniu, la Kaufland am reușit să îmi consolidez o părere despre interdependențele acestui departament cu întreaga companie și despre cum aduce acesta plus valoare angajaților Kaufland.

A fost o experiență frumoasă din care am învățat cât este de important echilibrul dintre a fi autonom pe procesul tău și a exista o permanentă sinergie și muncă în echipă cu întregul departament.

Recomand acest program tuturor studenților care își doresc să se dezvolte și să își completeze cunoștințele din facultate cu o parte practică."  

Exersează-ți talentul alături de echipa Kaufland!