9-1280x400

Kaufland Internship Experience 

Ești printre cei mai buni studenți din grupă, cauți mereu oportunități prin care să înveți lucruri noi și vrei să profiți din plin de vara asta ca să îți exersezi talentul alături de o echipă de profesioniști.

Te-am descris bine? Noi ți-am pregătit toate instrumentele de care ai nevoie și un loc în echipa Kaufland. Am pus la bătaie un program complex de învățare adaptat nevoilor și pasiunilor tale.

Perioada de aplicare și selecție pentru această ediție s-a încheiat.

În ce a constat programul din acest an:

 • Un internship plătit de 3 luni de zile, în care poți cunoaște compania Kaufland România; 
 • Program flexibil la alegerea ta: full-time (8 ore) sau part-time ( 6 sau 4 ore);
 • Posibiltatea să alegi departamentul din care îți dorești să faci parte: Dezvoltare Imobiliară (București, Cluj-Napoca și Bacău), Logistică (Ploiești), Marketing (București), Comunicare și Relații Publice (București), Facility Management Back Office (București), Contabilitate (București), Resurse Umane (București), IT (București);
 • Zile de concediu de odihnă, proporțional cu perioada lucrată; 
 • Tichete de masă începând cu prima zi în echipă;
 • O atmosferă prietenoasă și o echipă gata să îți susțină ideile.

Ce aptitudini am căutăt:

 • Student(ă) / masterand(ă) plin(ă) de entuziasm, dorință de implicare și deschidere pentru a învăța lucruri noi;
 • Dornic(ă) să ne cunoști echipa și să înveți din secretele departamentelor noastre;
 • Cunoștințe bune de limba engleză; limba germană reprezintă un avantaj;
 • Utilizator experimentat al pachetului MS Office (Word, Excel, Powerpoint);
 • Implicare în diferite activități extracurriculare (ex: voluntariat).

Iată cum va decurge vara ta alături de echipa Kaufland:

În timpul programului de internship vei cunoaște compania și vei înțelege cum interacționează departamentele între ele. Vei merge în vizită în magazinele Kaufland, la unul dintre depozitele noastre logistice și vei fi implicat(ă) în diverse activități non-formale, care te vor ajuta să îți identifici talentul și potențialul.

În toată această perioadă vei putea pune în practică cunoștințele dobândite în facultate, în cadrul departamentului ales de tine. Vei avea ocazia să înveți lucruri noi prin implicare directă (learning by doing). 

Procesul de selecție

Procesul de selecție constă în trei etape, respectiv 3 provocări pe care te încurajăm să le accepți:

Etapa I: Ambiționează-te și aplică online pe site-ul nostru de recrutare sau pe site-urile noastre partenere (portaluri de recrutare).

Etapa II: Dacă în urma evaluării CV-ul trimis către noi, echipa noastră de recrutare va considera că îndeplinești criteriile de selecție, vei primi de la noi o misiune prin care vei putea să îți pui în valoare creativitatea.

Etapa III: În această etapă vei avea ocazia să ne întâlnești în cadrul unui interviu individual. 

Află părerile internilor noștri despre experiența lor în cadrul companie:

„Deși înainte nu aveam o viziune de ansamblu asupra acestui domeniu, la Kaufland am reușit să îmi consolidez o părere despre interdependențele acestui departament cu întreaga companie și despre cum aduce acesta plus valoare angajaților Kaufland.

A fost o experiență frumoasă din care am învățat cât este de important echilibrul dintre a fi autonom pe procesul tău și a exista o permanentă sinergie și muncă în echipă cu întregul departament.

Recomand acest program tuturor studenților care își doresc să se dezvolte și să își completeze cunoștințele din facultate cu o parte practică."  

Exersează-ți talentul alături de echipa Kaufland!