Birouri_KMP, AM, Trainee_1280x400px

Program Kaufland Trainee

Un program ce se desfăşoară pe durata a 12 luni – dedicat tinerilor studenţi şi absolvenţi, ce le oferă oportunitatea de a îşi începe activitatea profesională în cadrul companiei noastre. Prin programul nostru de formare, participanţii se pot implica direct în activităţile zilnice a unui departament Kaufland, cunoscând totodată procesele specifice companiei.

Procesul de selecție

Programul “Kaufland Trainee” are ca obiectiv pregătirea candidaților selectați pentru o poziţie în cadrul companiei noastre cu scopul de a se specializa într-un anumit departament.

Procesul de selecție vizează tineri absolvenți de facultate și chiar de master, fluenți într-o limbă străină, care au desfășurat activități de voluntariat/internship, posesori de permis de conducere și cu disponibilitatea de a face deplasări în țară.

Ce presupune programul

Pe parcursul celor 12 luni participanţii vor desfăşura activitatea în toate departamentele care corespund domeniului lor de activitate, iar în funcţie de program, şi în alte domenii ale companiei. ca de exemplu Vânzări şi Logistică.