Practică

Dacă ești elev, instituția de învățământ la care studiezi poate încheia un parteneriat cu compania noastră pentru stabilirea unor stagii de practică pentru tine. Mentori bine pregătiți așteaptă să te susțină cu informațiile necesare pentru descoperirea unui business de succes în retail.

Raftul cu experienţe – un parteneriat cu Şcoala de Valori

Liceenii învaţă pe bune cum se lucrează în comerţ!

Ştim că teoria învăţată la şcoală are nevoie de o completare practică pentru a da naştere unei cariere de succes, aşa că în cadrul programului “Raftul cu experienţe” adolescenţii au oportunităţi concrete pentru viitorul lor profesional.

Tinerii au parte de o experiență inedită, din care au numai de învățat.
Elevii participanţi la proiect  beneficiează de o săptămână de ateliere de educaţie non-formală, ţinute de echipa de traineri a Şcolii de Valori, în care află despre ascultarea activă, feedback, şi îşi pot însuşi cunoştinţe de persuasiune şi vânzări exersând lucrul în echipă. De asemenea, profesioniştii Kaufland le explică ce înseamnă să lucrezi în comerţ şi cum e munca lor de zi cu zi.

Ulterior urmează 3 săptămâni intense de practică în magazinele Kaufland, când adolescenţii pot experimenta în mod direct munca într-un magazin dar şi să interacţioneze cu clienţii. Pe parcursul proiectului, ei sunt încurajaţi şi îndrumaţi de  mentori selectaţi din cadrul specialiştilor Kaufland, alături de care formează o echipă frumoasă.

Testimoniale

 “Experienţa mea din Kaufland a fost uimitoare, nu mă aşteptam să ajung atât de departe, să culeg atâtea informaţii şi mai ales să cunosc atâţia oameni deosebiţi. În prima zi am venit din curiozitate, însă acum sunt tristă că s-a terminat. Totul a fost unic şi special, începând de la activităţile din sediu până la cele din magazine, unde am lucrat şi am fost trataţi ca nişte angajaţi adevăraţi, ca nişte colegi. Dacă s-ar putea, aş repeta experienţa oricând şi îi sfătuiesc pe toţi tinerii să se înscrie la proiecte de genul acesta, pentru că aici înveţi să lucrezi, să comunici, să faci faţă unei provocări.”
Carmen – Liceul Tehnologic Tărtăşeşti

“Am învățat multe lucruri despre produse, reduceri, promoții pe care nu le știam și mi s-au părut foarte interesante și de reținut. Mi-a plăcut sa fac preţuri/etichete la calculator şi să stau la biroul de informații, printre cele mai aglomerate locuri ale magazinului. A fost una dintre cele mai bune experienţe pe care le-am avut eu vreodată! Mulțumesc mult!”
Valentina – Şcoala Superioară Comercială Nicolae Kretzulescu