La început de drum profesional? Lasă-ne pe noi să te ghidăm către o carieră de succes. Pas cu pas.

Obișnuiești să îți faci cumpărăturile la noi? Îți mulțumim pentru alegere! Dar, ce spui dacă te invităm să te bucuri de experiența Kaufland și din cealaltă parte, chiar din mijlocul echipei? Magazinele reprezintă inima activității noastre, iar acesta este motivul pentru care ne-am dorit și am reușit să creăm un program de dezvoltare, prin care să le oferim celor dornici se alăture echipei ocazia de a înțelege interdependența departamentelor și felul în care magazinele Kaufland oferă servicii calitative. Vrei să devii următorul membru al Kaufland Management Program? Fă tu primul pas și hai să ne cunoaștem!

Despre program

Misiunea ta: Implicare și pasiune. Misiunea noastră: Sprijin și coordonare. Rezultatul? Un viitor profesionist al echipei Kaufland.

Dacă vrei să descoperi care sunt procesele și activitățile care fac posibil succesul magazinelor Kaufland, ești invitat(ă) să iei parte la o experiență rotațională în cadrul Kaufland Management Program, timp de 12 luni. Ce vei face? Vei înțelege mecanismele și procesele din departamente diverse, precum Vânzări sau Logistică, dar și pe cele care se derulează în departamentele din sediul central, alături de o echipă profesionistă și diversă. Kaufland este compania în care înveți, zi de zi, cum să devii mai bun decât ieri, așa că nu mai sta pe gânduri și spune-ne de ce crezi că locul tău este alături de noi.

Profil

Ești TU persoana pe care o căutăm?

Te invităm să aplici pentru acest program dacă:

  • ai studii universitare finalizate sau în curs de finalizare;
  • ai experiența unei activități de voluntariat sau de coordonare a unei echipe (reprezintă un avantaj);
  • vorbești fluent o limbă străină (limba germană reprezintă un avantaj);
  • deții permis de conducere (categoria B) și ai disponibilitate de deplasare;
  • ești o persoană implicată, perseverentă și orientată către rezultate.
Procesul de selecție  

Un pas important pentru cariera ta. Aplică acum pentru Kaufland Management Program!

Dacă îți dorești o carieră în Vânzări, este momentul să faci un prim pas pentru a ajunge mai aproape de acel loc de muncă la care visezi. Kaulfland Managaement Program este despre tine și despre dezvoltarea ta în mijlocul unei echipe de profesioniști. Te invităm să aplici pentru acest program, iar noi te vom contacta ulterior pentru stabilirea unui interviu, în cazul în care profilul tău este unul potrivit.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.