Bursa-studiu-1280x400

Excelența academică din perspectiva a patru tineri români

poza-articol-8.1

Credem că România are nevoie de tineri talentaţi şi bine pregătiţi, de aceea îi susţinem în demersul lor academic şi îi încurajăm să revină în ţară după finalizarea studiilor, pentru a continua progresul acasă.

În procesul de selecție au fost centralizate 22 de aplicații, dintre care 16 de candidaturi au îndeplinit criteriile necesare pentru a ne cunoaşte într-o discuţie, acestea fiind:

  • Rezultale academice și activități extracurriculare deosebite
  • Studenți la o instituție de învățământ din Germania, Austria sau Elveția
  • Vorbitori de limba germană la nivel avansat
  • Dornici de a reveni în România după finalizarea studiior

Pe parcursul desfășurării procesului de selecție am întâlnit tineri ambițioși, curajoși și dornici să contribuie prin experiențele proprii la dezvoltarea societății în România.

Alegerea finală a rezultat în urma unui proces complex de analiză şi verificarea obiectivelor urmărite în procesul de selecție care, în final, ne-a condus către cei patru bursieri Kaufland România. Aceşti tineri, pe parcursul anului universitar 2017-2018, vor primi o bursa care le va permite să se dedice studiului astfel încât să continue să obțină performanță academică.

Cei patru tineri vor fi ambasadorii Kaufland în spațiul germanofon, iar după finalizarea studiilor academice le vom asigura un loc în echipa noastră.

Ne bucurăm că avem ocazia să oferim sprijin tinerilor români, facilitându-le accesul la educație internațională în universități de prestigiu. Susținem performanța și apreciem efortul acestor tineri care caută să atingă excelența în educație, de aceea suntem deciși să îi susținem. Programul s-a dovedit a fi o inițiativă reușită și bine primită de tânăra generație. Am fost încântați să cunoaștem atât de mulți tineri ambițioși, curajoși și dornici să contribuie prin experiențele lor la dezvoltarea societății din România”, a declarat Raluca Alexandru, Coordonator Brand de Angajator, Kaufland România.