La noi, ai avantaje multiple

Angajații mulțumiți reprezintă baza succesului nostru, iar competența și motivația lor sunt prioritatea noastră principală. Ca și companie, suntem responsabili pentru angajații noștri. De aceea, îți oferim numeroase avantaje. Alătură-te echipei noastre și beneficiază de cele mai bune condiții și perspective pentru viitorul tău profesional.

Echilibrul Muncă-Viață

Posibilitățile noastre de a îmbina munca şi viaţa privată

Echilibrul dintre muncă și viața privată este important pentru noi. Deoarece numai dacă te simţi confortabil te poţi implica cu totul.

Timp de lucru flexibil în Sediile Centrale

Timpul de muncă bazat pe încredere crează condiţiile-cadru ale unui program de muncă datorită căruia poți atinge un echilibru cât mai bun între viața profesională, viața de familie şi timpul tău liber. Astfel, îți poți organiza pe proprie răspundere rezolvarea unor probleme personale urgente care nu au putut fi planificate sau care nu pot fi rezolvate decat în timpul zilei de lucru. În fiecare situație particulară de acest gen, trebuie să discuți înainte împreună cu managerul tău în ceea ce privește situaţia respectivă şi absenţa ta de la locul de muncă.

Concediu sabatic

Cum ar fi să poți face o pauză de la locul de muncă? Acest lucru presupune că îți poți întrerupe activitatea profesională pentru o lună, două sau trei luni. Te poți concentra, astfel, în totalitate vieții personale. De data aceasta tu ești cel care își alege activitățile: te poți dedica vieții de familie, prietenilor, călătoriilor sau hobby-urilor.

Mobilitate în Sediile Centrale

Suntem dinamici și flexibili, de aceea îți oferim posibilitatea de a lucra mobil, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, indiferent de locație.

Concediu și zile libere suplimentare

Pe lângă zilele de concediu de odihnă primite la semnarea contractului, vei primi, de asemenea, zile suplimentare plătite pentru ocazii speciale, cum ar fi căsătoria sau schimbarea domiciliului.

Familie și timp liber

Pe lângă munca mobilă și timpul de lucru flexibil, oferim angajaților din Sediul Central posibilitatea de a veni cu cei mici la job. În acest sens, am dezvoltat camera Kuniboo.

De asemenea, este foarte important ca angajații noștri să se dezvolte și pe plan personal. De aceea, oferim la nivel național Bookster și cursuri gratuite de limbă străină pentru copiii angajaților noștri.


Mediul de lucru

Echipamente moderne de lucru

Prin intermediul mediului de lucru, sprijinim angajații să lucreze eficient și orientat spre succes. Creăm flexibiliate prin zone open space, prin spații sociale amenajate modern și prin echipamente tehnice.

În sediile logistice utilizăm cea mai recentă tehnologie și optimizăm procesele continuu.

De asemenea, magazinele noastre sunt constant optimizate din punct de vedere al atractivității și al procedurilor de lucru.


Sănătate

Măsuri de promovare a sănătății

Sănătatea angajaților noștri este importantă pentru noi. Cei care acordă atenție și apreciază sănătatea lor se simt confortabil și susţin compania pe termen lung cu idei și pasiune. Acordăm o mare importanță beneficiilor care promovează sănătatea, nutriția, sportul și echilibrul, astfel încât să ne putem menține în formă și eficienți - atât individual cât și în echipă.

 

Locuri de muncă ergonomice

În vânzări şi în centrele logistice reducem efortul fizic prin optimizarea înălțimilor rafturilor, a benzilor de transport și a măsurilor de siguranță a muncii. Birourile noastre sunt echipate, de asemenea, cu scaune ergonomice.

Abonamente fitness

Pentru a te menține în formă, îți oferim abonamente cu preț preferianțial pentru World Class și 7Card.

Evenimente sportive și campionate interne

Îți oferim posibilitatea de a participa la evenimente sportive organizate la nivel național. Fie că vorbim de campionatul intern de fotbal, semi-maratoane, maratoane sau campionate sportive organizate între companii.

Sănătate

Angajații au acces la servicii medicale de calitate, la buni specialiști, la aparatură și echipamente performante, de ultimă generație, putând să își rezolve convenabil și eficient problemele medicale cu care se confruntă.

De asemenea, oferim gratuit tuturor angajaților, o dată pe an, un consult optometric. Prevenirea este un factor important în ceea ce privește sănătatea noastră.


Experimentează o cultură corporativă deschisă și dinamică, cu numeroase oportunități

Împreună suntem puternici, dinamici și corecți. Valorile noastre ne ghidează și ne motivează în viața de zi cu zi. Împreună îți dezvoltăm potențialul, facem posibilă schimbarea și ne atingem țelurile. La noi poţi contribui activ și beneficia de o varietate de oportunități.


Beneficii suplimentare

Oferim mai mult

Pe lângă un echilibru între muncă și viață, locuri de muncă moderne și un mediu de lucru motivant, angajații noștri pot conta pe multe alte servicii suplimentare atractive.

Remunerație

Plătim o remunerație atractivă, care depășește salariul minim actual. În plus, te poţi baza întotdeauna pe plata la timp a salariilor.

Sistem electronic de pontaj

Acordăm o importanță deosebită echității și clarității. De aceea, avem sisteme electronice de pontaj - noi plătim un salariu atractiv - în conformitate cu principiul nostru: „timp lucrat = timp plătit".

Reduceri la produse și servicii

Oferim angajaților noștri reduceri la achiziționarea bicicletelor Pegas, la servicii de telecomunicații, la produse famaceutice și de curățătorie.

Aniversări

Aniversarea în cadrul unei companii este un moment foarte special. De aceea, sărbătorim fiecare 10, 25 și 40 de ani de serviciu în cadrul companiei și mulțumim angajaților noștri pentru loialitate și fidelitate cu o atenție şi o plată specială.

Locuri de parcare gratuite și autoturisme de companie

Pentru a te scăpa de căutarea stresantă a unui loc de parcare, noi oferim parcare gratuită. În plus - în funcție de poziție - îţi punem la dispoziţie un autoturism de companie, care poate fi utilizat și în particular.


Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.