Misiunea ta: Implicare și pasiune. Misiunea noastră: Beneficii pe măsură.

Satisfacția ta profesională, ca viitor membru al echipei Kaufland, este la fel de importantă ca satisfacția colegilor care ne sunt alături de o lună, de un an sau de 15 ani, iar responsabilitatea unui mediu de lucru plăcut ne aparține în totalitate. De aceea, dacă decizi să ni te alături, te invităm să citești lista de beneficii pe care noul loc de muncă ți le va aduce. Cele mai bune condiții și perspective pentru viitorul tău profesional vin la pachet cu oferta de angajare. Află-le pe toate și imaginează-ți cum se va schimba viața ta dacă vei face primul pas către Kaufland. Descoperă toate detaliile din rândurile de mai jos.

 

Echilibrul Muncă-Viață

Echilibru între viața profesională și cea personală? La Kaufland, există!

Știm cât de important este pentru tine echilibrul dintre muncă și viața privată. Este la fel de important și pentru noi. La Kaufland, te poți bucura de el, fără nicio îndoială. Află cum din rândurile de mai jos.

Timp de lucru flexibil în Sediile Centrale

Flexibilitatea este la ea acasă la Kaufland! Îți oferim libertatea de a atinge un echilibru între viața profesională, viața de familie şi timpul tău liber. Astfel, îți poți organiza așa cum dorești timpul pentru rezolvarea unor probleme personale neplanificate sau care nu pot fi rezolvate decat în timpul zilei de lucru. Tot ce trebuie să faci este să îți anunți Managerul și să stabiliți împreună următorii pași.

Concediu sabatic

Cum ar fi să poți face o pauză de la locul de muncă pentru planurile personale? La Kaufland, acest vis devine realitate. Îți poți întrerupe activitatea profesională pentru o lună, două sau trei luni. De data aceasta, tu ești cel care își alege activitățile: te poți dedica vieții de familie, prietenilor, călătoriilor sau hobby-urilor.

Mobilitate în Sediile Centrale

Suntem dinamici și flexibili, așa că îți oferim posibilitatea de a lucra mobil, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, indiferent de locație. Pregătit(ă) pentru o experiență altfel?

Concediu și zile libere suplimentare

Pe lângă zilele de concediu de odihnă primite la semnarea contractului, vei primi zile suplimentare plătite pentru ocazii speciale, precum căsătoria sau schimbarea domiciliului. Momentele importante trebuie sărbătorite așa cum se cuvine.

Familie și timp liber

Pe lângă munca mobilă și timpul de lucru flexibil, le oferim colegilor din sediul central posibilitatea de a veni cu cei mici la job. În acest sens, am dezvoltat camera Kuniboo, special pentru ei. În plus, dezvoltarea personală este, pentru noi, la fel de importantă ca dezvoltarea profesională. Accesul la biblioteca Bookster și la cursuri gratuite de limbi străine pentru copiii colegilor noștri sunt doar câteva demersuri în acest sens.


Mediul de lucru

Echipamente de lucru de ultimă oră

Un mediu de lucru plăcut sporește productivitatea, astfel că oferim toate echipamentele necesare pentru o experiență de lucru eficientă și modernă. Ne dorim ca toți colegii noștri să își desfășoare activitatea într-un spațiu sigur, dotat corespunzător și confortabil, atât în sediul central, cât și în magazine și centrele logistice.

În sediile logistice, utilizăm cea mai recentă tehnologie și optimizăm procesele permanent, în așa fel încât colegii noștri se pot bucura de un volum de muncă rezonabil. De asemenea, magazinele noastre sunt constant optimizate din punctul de vedere al atractivității și al procedurilor de lucru. Iar pentru momentele în care colegii noștri din sediul central au nevoie de o pauză, zonele open space și spațiile sociale amenajate modern îi așteaptă să se relaxeze și să socializeze.


Sănătate

Sănătatea colegilor noștri, pe primul loc

Sănătatea colegilor noștri este foarte importantă. De aceea, prin beneficiile puse la dispoziția lor, vrem să ne asigurăm că aceștia au o stare de sănătate bună, se bucură de siguranță la locul de muncă și fac diverse activități care le asigură o stare de bine. Acordăm o mare importanță beneficiilor care promovează sănătatea, nutriția, sportul și echilibrul, astfel încât să ne putem menține în formă și eficienți, atât individual, cât și în echipă.

Mai mult confort la locul de muncă

În vânzări şi în centrele logistice reducem efortul fizic prin optimizarea înălțimilor rafturilor, a benzilor de transport și a măsurilor de siguranță a muncii. Birourile noastre sunt echipate, de asemenea, cu scaune ergonomice, pentru confort sporit.

Kaufland îi invită la sală pe toții colegii, cu abonamente atractive

Pentru a se menține în formă, Kaufland le oferă tuturor colegilor abonamente cu preț preferianțial pentru World Class și 7Card.

Evenimentele sportive și campionatele interne, parte din activitatea noastră

Împreună suntem buni și pe terenul de fotbal sau pe circuitul de alergare. Dacă decizi să te alături echipei, îți oferim posibilitatea de a participa la evenimente sportive organizate la nivel național. Fie că vorbim despre campionatul intern de fotbal, semi-maratoane, maratoane sau campionate sportive organizate între companii.

Servicii medicale calitative

Dacă decizi să vii alături de noi, vei avea acces la servicii medicale de calitate, la buni specialiști, la aparatură și echipamente performante, de ultimă generație. De asemenea, vei beneficia, o dată pe an, de un consult optometric gratuit. Mai bine prevenim decât să tratăm.


Experiența unei culturi deschise și dinamice, cu numeroase oportunități

Împreună suntem puternici, dinamici și corecți. Valorile noastre ne ghidează și ne motivează în viața de zi cu zi. Alături de noi, îți vei identifica și dezvolta potențialul, vei evolua și îți vei atinge obiectivele. Iar implicarea ta îți aduce numeroase beneficii.


Beneficii suplimentare

Beneficii importante pentru tine

La Kaufland, lista beneficiilor este pe măsura așteptărilor tale. Pe lângă un echilibru între muncă și viața personală, locuri de muncă moderne și un mediu de lucru motivant, poți  conta pe și multe alte servicii suplimentare atractive. Descoperă-le pe toate din lista de mai jos.

Remunerație

Indiferent de poziția ocupată, salariul tău va fi unul corect, care va corespunde pregătirii tale profesionale. În plus, te poţi baza întotdeauna pe plata la timp a salariilor.

Sistem electronic de pontaj

Acordăm o importanță deosebită muncii tale și ne dorim să o recompensăm așa cum trebuie. De aceea, avem sisteme electronice de pontaj, în conformitate cu principiul nostru: „timp lucrat = timp plătit".

Reduceri la produse și servicii

Îți oferim reduceri atractive la achiziționarea bicicletelor Pegas, la servicii de telecomunicații, la produse famaceutice și de curățătorie.

Aniversări

Aniversarea în cadrul unei companii este un moment foarte special. De aceea, sărbătorim fiecare 10, 25 și 40 de ani de experiență în cadrul companiei și le mulțumim angajaților noștri pentru loialitate și fidelitate cu bonusuri importante.

Locuri de parcare gratuite și mașini de serviciu

Pentru a elimina de pe lista de responsabilități zilnice căutarea unui loc de parcare, îți oferim parcare gratuită. În plus, în funcție de rol, îţi punem la dispoziţie o mașină de serviciu, pe care o poți folosi și în timpul liber.


Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.