Locațiile Kaufland – A doua casă pentru echipă

 

În spatele unei companii internaționale de retail de succes se află peste 148.000 de angajați din 8 țări, care se asigură, zi de zi, că persoanele care trec pragul magazinelor se bucură de o experiență de cumpărături perfectă. Fie că vorbim despre colegii din sediile centrale, din depozitele logistice sau din magazine, fiecare dintre ei are un rol esențial și contribuie zilnic la succesul companiei. Dacă îți dorești să te bucuri și tu de un loc de muncă așa cum ți-l dorești și să te alături unei echipe construite ca o familie, descoperă locațiile în care ai putea spune START carierei tale alături de noi.

Sediile centrale

Sediul central din București și birourile din țară te așteaptă să te bucuri de o nouă etapă a carierei tale

Sediul central Kaufland se află în București și este împărțit în două locații: etajele aflate deasupra magazinului Kaufland Barbu Văcărescu și clădirea Ștefan cel Mare, situată pe Strada Tunari. În cele două clădiri care alcătuiesc sediul central din București își desfășoară activitatea  următoarele departamente: Vânzări, Achiziții, Imobiliare, Marketing, IT, Resurse Umane, Procurări, Comunicare și PR, Contabilitate și Controlling. Dacă locuiești în București și ești intresat(ă) să te alături unuia dintre aceste departamente, nu mai sta pe gânduri și aplică pentru unul dintre locurile de muncă disponibile.

În cazul în care nu locuiești în București, există și alte birouri Kaufland în orașe precum: Cluj-Napoca (Kaufland Gheorgheni), Timișoara (Kaufland Fabric) și Iași. Dacă ești pasionat(ă) de unul dintre domeniile Imobiliare sau Vânzări și locuiești într-unul dintre aceste orașe, te invităm să aplici și să te bucuri de un loc de muncă pe placul tău.

Magazinele Kaufland

Magazinele noastre din întreaga țară te așteaptă cu locuri de muncă stabile și corecte

Colegii noștri din magazinele din întreaga țară fac tot posibilul să transforme cumpărăturile într-o experiență plăcută pentru clienții Kaufland, zi de zi. Primul magazin a fost deschis în anul 2005 în București, în cartierul Colentina. Timp de aproape 18 ani, Kaufland a continuat să se extindă, atât în București, cât și la nivel național. În acest moment, numărul de magazine din întreaga țară a atins pragul de peste 167 și există în continuare planuri de dezvoltare atât în orașe în care Kaufland este deja prezent, cât și în alte orașe din țară. În prezent, în București există 23 magazine Kaufland, în Timișoara 6 magazine, în Iași 5 magazine, iar în Cluj-Napoca, Constanța și Sibiu câte 4 magazine Kaufland. Restul magazinelor se găsesc în alte orașe din întreaga țară.

Pentru a consulta lista completă a magazinelor Kaufland și pentru a decide în care dintre ele ți-ar plăcea să îți găsești un loc de muncă, te invităm să accesezi link-ul de aici.

Platformele logistice

Platformele logistice Kaufland te așteaptă să te bucuri de o nouă etapă a carierei tale

Platformele logistice din Ploiești și Turda asigură livrarea optimă a produselor către magazinele din întreaga țară, astfel încât prospețimea, calitatea și disponibilitatea să fie garantate în fiecare zi. Principalele departamente din depozite sunt cele Operative și Non-Operative. Dintre cele Operative fac parte departamentele de Food, Non-Food, Produse congelate, Produse proaspete și Fructe-Legume, iar dintre cele Non-Operative fac parte departamentele Transport, Ambalaje, Comenzi și Reclamații, Securitate, Tehnic, IT și Resurse Umane.

Platforma logistică din Ploiești deservește o treime din magazinele din România, situate în afara Arcului Carpatin. Deschis în anul 2005, acesta se întinde pe o suprafață de peste 120.000 mp și este cea mai mare platformă logistică din sud-estul Europei. Platforma este alcătuită din trei hale mari, două pentru produse proaspete și o hală cu temperatură de -24°C pentru produsele congelate.

În anul 2011 a fost deschisă și cea de-a doua platformă logistică, din Turda, pe o suprafață de 70.000 mp. Colegii care lucrează în acest depozit se ocupă de aprovizionarea magazinelor din interiorul Arcului Carpatin. Particularitatea acestui depozit este că, spre deosebire de cel din Ploiești, cuprinde și o hală complet automatizată.

Dacă locuiești în Ploiești sau Turda sau în apropierea unuia dintre cele două orașe, te invităm să te alături unuia dintre depozitele logistice. Găsește locul de muncă potrivit experienței tale și aplică, iar noi te vom contacta pentru stabilirea unui interviu în cazul în care profilul tău este potrivit.