Nu e niciodată prea târziu să evoluezi alături de noi

Alături de noi, nu rămâi niciodată pe loc. Din contră, te dezvolți constant. Află care sunt tacticile prin care te ajutăm să atingi acest obiectiv din rândurile de mai jos.

Programe de școlarizare

Școlarizarea, la baza unei cariere de succes

Suntem alături de tine, încă din momentul în care vei face primul pas în mijlocul noii tale echipe. Vei participa la un eveniment de bun venit în care vei cunoaște toate informațiile importante despre companie. Vei afla care sunt persoanele de contact și domeniile de activitate. O altă experiență, și mai interesantă, va fi participarea la programele de școlarizare dedicate departamentului în care îți vei desfășura activitatea. Școlarizarea individuală la locul tău de muncă face mai ușoară îndeplinirea sarcinilor zilnice. Succes la cursuri!

Dezvoltarea abilităților de conducere

Pregătit(ă) pentru o funcție de conducere?

În pregătirea pentru un rol de conducere, le oferim colegilor noștri un concept personalizat, în care le sunt dezvoltate competențele în următoarele domenii:

  • Orientare strategică;
  • Managementul schimbării;
  • Recunoașterea contextelor interdepartamentale și transnaționale;
  • Identificarea oportunităților de îmbunătățire a performanței;
  • Construirea unei rețele la nivelul întregii companii.

În acest fel, ne propunem să îți oferim toate instrumentele necesare pentru a te ajuta să obții locul de muncă la care visezi. În plus, ești în contact permanent cu colegii tăi, prin intermediul întâlnirilor virtuale. Acest lucru îți oferă flexibilitate și îți permite să faci schimb de opinii în cadrul mai multor locații și departamente și să îți pui experiența de lucru în practică. Drumul către acest rol poate fi unul plin de provocări, însă te vei bucura de sprijinul necondiționat al colegilor tăi și al echipei de conducere.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.