Kaufland Dance Talk

Cum am ascuns un mesaj de recrutare într-un dans

Oameni ai verii, mulțumim! Dacă ați văzut, dansat sau dat mai departe prietenilor provocarea #KauflandDanceTalk, trebuie să știți că ne-ați ajutat să transmitem un mesaj foarte important de recrutare pentru cei care nu aud sau au deficiențe de auz.

Pentru că, ascunsă în coregrafia Kaufland Dance Talk, stă o invitație pentru ca ei să-și depună CV-ul pentru un post potrivit lor.

 

Credem în echitate și în accesul tuturor oamenilor la posturi care se potrivesc cu experiența și nevoile lor. De aceea, avem posturi diverse, dedicate persoanelor cu dizabilități. 

 

Dacă știi pe cineva la care acest mesaj ar trebui să ajungă, îi poți da de veste și încuraja să își caute un job și să aplice!

 

Translatori în limbajul semnelor: Lavinia Chițu, Bogdan Anicescu

Coregrafie dans: Arcadie Rusu

Muzica: Alexandru Suciu


Programul ACCES - Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale

Orice persoană își poate găsi locul în echipa Kaufland. Toate abilitățile sunt apreciate, iar fiecare rol din cadrul companiei este unul esențial. Angajații sunt cea mai importantă resursă pentru Kaufland și, de aceea, încercăm să fim un angajator exemplar. Eforturile noastre ne-au adus titlul de „Angajator de Top”  în ultimii 8 ani consecutivi. În toate locațiile Kaufland se regăsește cel puțin un angajat cu dizabilități și ne dorim să continuăm să oferim posturi cât mai diverse dedicate persoanelor cu dizabilități, în toate locațiile Kaufland din România. În acest scop am creat Kaufland ACCES, un program de angajare și integrare în echipa Kaufland, dedicat persoanelor cu dizabilități, demarat în 2019.

Pentru a-ți fi mai ușor să știi toți pașii prin care îți depui candidatura ca persoană surdă sau cu deficiențe de auz, ți-am pregătit un video: 

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.