Misiunea ta: Implicare și pasiune. Misiunea noastră: Sprijin și coordonare. Rezultatul? Un viitor profesionist al echipei Kaufland.

Ești printre cei mai buni studenți din grupă? Îți dorești să înveți lucruri noi și vrei să profiți din plin de perioada verii pentru a te dezvolta profesional și personal? Dacă ai răspuns afirmativ acestor întrebări, fără să stai prea mult pe gânduri, spunem și noi DA. Te vrem alături de noi!

Despre program

Kaufland Internship Experience sau cum să înveți să pui teoria în practică. Pas cu pas.

Dacă nu te-ai decis încă unde vrei să-ți începi cariera, îți dăm noi o idee. În fiecare vară, dăm startul unei noi etape a programului Kaufland Internship Experience. Un lucru este sigur. La finalul celor 3 luni, această experiență va deveni una dintre cele mai interesante pe care le-ai bifat până în prezent.

Curios sau curioasă să afli cum va arăta o zi din viața ta în rolul de intern? Ce sigur vrei să auzi este faptul că vei fi implicat(ă) direct în activitățile departamentelor și că vei avea ocazia să pui în practică toate noțiunile teoretice dobândite la facultate. Iar noi îți confirmăm, pentru că la baza acestui proiect stă chiar conceptul learning by doing. Timp de 3 luni, îți vei exersa, în mod aplicat, cunoștințele dobândite în timpul facultății. Și, bineînțeles, vei avea ocazia să acumulezi unele noi.

Marketing, Resurse Umane, Comunicare & PR, IT, Controlling, Logistică și Vânzări. Nu trebuie neapărat să ai deja un departament preferat în care vrei să te dezvolți, pentru că, în cadrul programului, vei înțelege cum interacționează toate aceste departamente și care este rolul fiecăruia. Și asta nu e tot. Vei merge în vizită atât în magazinele Kaufland (și, de data aceasta, nu în postura de client), cât și într-unul dintre depozitele noastre logistice din Ploiești sau Turda. 

Acum că ai o idee despre cum poate arăta o vară altfel, ești pregătit(ă) să aplici?

Profil

Ești TU persoana pe care o căutăm?

Te invităm să aplici pentru acest program dacă:

  • ești student(ă)/masterand(ă);
  • ești implicat(ă) și deschis(ă) să înveți lucruri noi;
  • îți dorești să cunoști echipa Kaufland și să înveți secretele departamentelor;
  • deții cunoștințe bune de limba engleză (limba germană reprezintă un avantaj);
  • ești utilizator experimentat al pachetului MS Office (Word, Excel, PowerPoint);
  • ai fost sau ești implicat(ă) în diverse activități extracurriculare (ex: voluntariat).

În câte dintre mențiunile de mai sus te regăsești? Dacă în toate, te invităm spre pasul următor. Este momentul să ne cunoști și tu pe noi și să afli care sunt beneficiile pe care ți le-am pregătit.

Procesul de selecție

Ieși din zona de confort și acceptă provocarea Kaufland Internship Experience!

Un start de succes al carierei, o modalitate excelentă de a dobândi experiență într-un domeniu care te atrage și în care ai șansa de a interacționa cu oameni care împărtășesc aceleași pasiuni cu tine. Cu programul Kaufand Internship Experience, nu ești nevoit(ă) să alegi. Le poți avea pe toate trei. Și mai mult decât atât, dar pe restul te invităm să la afli pe parcurs.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.