În căutarea unui job în departamentul Achiziții și Procurări? Poate ești chiar tu unul dintre viitorii noștri colegi.

Ești un bun negociator. Ești pasionat de cifre, rapoarte și statistici. Dacă te regăsești în această descriere, locul tău este în departamentul de Achiziții și Procurări din cadrul Kaufland. Vino în echipă, exersează-ți și dezvoltă-ți abilitățile alături de cei mai buni specialiști în domeniu și, împreună, vom scrie o poveste de succes. Hai să ne cunoaștem!

Achiziții

Misiunea ta: Implicare în relația cu furnizorii. Misiunea noastră: Un loc de muncă sigur și corect.

Ce vei face dacă te vei alătura departamentului de Achiziții? Printre principalele activități se numără: menținerea relațiilor cu furnizorii, comunicarea permanentă cu echipele din magazinele Kaufland și cu echipele din centrele noastre logistice și totodată studierea constantă a pieței, pentru a înțelege nevoile specifice ale consumatorilor.

Dacă ești de părere că aceste activități sunt potrivite pentru tine și, în plus, ești o persoană organizată, te invităm să consulți lista de aici pentru a descoperi posturile noastre vacante din departamentul de Achiziții. Aplică pentru rolul potrivit ție și, în cazul în care profilul tău corespunde cerințelor enumerate, următorul pas va fi să ne cunoaștem în cadrul unui interviu.

Testimonial

Ce spun colegii noștri despre acest departament?

O lecție importantă de Management învățată de-a lungul timpului a fost că trebuie să îmi fac timp să-i cunosc pe ceilalți și să mă adaptez în funcție de ei. Știu că am în echipă un pasionat de cifre și procese, care muncește bine când totul e foarte bine așezat, dar și un om flexibil, care îmi arată că se poate descurca oriunde. Fiecare livrează rezultate asemănătoare, pe căi diferite”, spune Oana Lungu, Director Achiziții Produse Proaspete.

Procurări

Misiunea ta: Implicare activă în dezvoltarea magazinelor. Misiunea noastră: Un loc de muncă sigur și corect.

Ce vei face dacă te vei alătura departamentului de Procurări? Vei participa activ la dezvoltarea magazinelor Kaufland, prin administrarea portofoliului de furnizori de produse și servicii. Totodată, vei asigura, alături de ceilalți colegi, aprovizionarea tuturor departamentelor cu mijloacele economice, bunurile de investiții și serviciile pentru uz propriu necesare.

Dacă ești o persoană organizată, ai bune abilități de negociere și îți dorești o carieră în departamentul de Procurări, consultă aici lista posturilor noastre vacante și aplică pentru cel potrivit ție. Te vei bucura de beneficii multiple, de un loc de muncă sigur și de un salariu corect.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.