Misiunea ta: Implicare și pasiune. Misiunea noastră: Un loc de muncă sigur și corect. Rezultatul? O carieră de succes în departamentele Resurse Umane, Marketing și Comunicare sau IT.

Dacă ai experiență în Resurse Umane, Marketing și Comunicare sau IT și vrei să faci următorul pas în carieră, alătură-te echipei noastre. Poți opta pentru o varietate de locuri de muncă disponibile în cele trei departamente, iar în fiecare dintre aceste domenii te așteaptă sarcini complexe și interesante. Vei descoperi procesele noastre de activitate, dar și bucuria de a lucra alături de o echipă construită ca o familie.

Un singur clic aici și poți consulta lista locurilor de muncă disponibile în departamentul Resurse Umane. L-ai găsit deja pe cel mai potrivit? Aplică, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp, în cazul în care profilul tău este cel pe care îl căutăm. Mult succes!

Idei dacă ești pasionat(ă) de noi campanii, strategia mixului de marketing, crearea și editarea materialelor grafice, redactarea textelor, promovarea online și gestionarea canalelor de Social Media, te invităm în echipa noastră de Marketing și Comunicare. Descoperă posturile noastre vacante aici și aplică pentru cel mai potrivit pentru tine. L-ai găsit deja?

Dacă ești pasionat(ă) de tot ce înseamnă IT și îți face plăcere să le oferi sprijinul necesar colegilor, te invităm în echipa noastră. Descoperă posturile noastre vacante aici și aplică pentru cel care crezi că se potrivește cel mai bine experienței tale de până acum. Ai aplicat deja?

N-aș pleca din Kaufland pentru nimic în lume. N-aș putea să-mi las munca și tot ce am depus până acum. Aici e locul în care am legat prietenii și am învățat cât de important e să ai răbdare cu oamenii. Nu există one man show în Kaufland. Când zic că am reușit să fac un proiect nu e niciodată vorba despre mine, individual, ci despre mine și întreaga echipă”, spune Doru Badircea, Manager Business Solutions and Projects.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.