În căutarea unui job în departamentul Financiar-Administrativ? Poate ești chiar tu unul dintre viitorii noștri colegi.

Obișnuiești să îți faci cumpărăturile la noi? Îți mulțumim pentru alegere! Dar, ce spui dacă te invităm să te bucuri de experiența Kaufland și din cealaltă parte, chiar din mijlocul echipei ce fomează departamentul Financiar-Administrativ al companiei?

Ai de completat doar câțiva pași simpli pentru a ajunge să îți cunoști noua echipă și să te bucuri de un loc de muncă pe placul tău în departamentul Financiar-Administrativ. Ai experiență în contabilitate, economie și domeniul juridic. Ești o persoană implicată, pasionată și corectă. Vrei să te alături unei echipe construite ca o familie. Dacă te regăsești în această descriere, acum este momentul să intervenim noi și să îți spunem că ai trecut cu brio de primul pas. Ce urmează? Aplică pentru locul de muncă pe care ți-l dorești și convinge-ne că ești persoana pe care o căutăm. Pregătit(ă) să te bucuri de o carieră de succes alături de noi?

Oportunități de carieră

Misiunea ta: Implicare și pasiune. Misiunea noastră: Un loc de muncă sigur și corect. Rezultatul? O carieră de succes în departamentul Financiar-Administrativ.

Ești pasionat de cifre și rapoarte și ai experiență în consultanța juridică? Achiziția mijloacelor financiare și întocmirea bilanțurilor și a bugetelor nu îți dau bătăi de cap? Consilierea juridică și respectarea principiilor de concordanță îți sunt familiare? Te vrem în echipa noastră, așa că nu mai sta pe gânduri și hai să ne cunoaștem. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Biroul tău este deja pregătit, iar colegii abia așteaptă să te cunoască.

Un singur clic aici și poți consulta lista locurilor de muncă disponibile. L-ai găsit deja pe cel mai potrivit? Aplică, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp, în cazul în care profilul tău este cel pe care îl căutăm. Mult succes!

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.