Oportunitățile de carieră în departamentul Logistic

În cadrul departamentului de Logistică căutăm colegi care pot coordona întrega circulație operativă a mărfurilor (intrare marfă/ieșire marfă). Dacă ești orientat către servicii și îți place să lucrezi cu procese păstrând privirea de ansamblu, te așteptăm în echipa noastră.

Oportunități de carieră

Alătură-te echipei noastre în departamentul de Logistică

Centrele noastre logistice din Ploiești și Turda depozitează peste 20.000 de produse, iar zilnic peste 6.500 de paleţi sunt livraţi către magazinele Kaufland. Dacă ești o persoană cu abilități de gestionare și coordonare, ai îndemânare, simț practic și atenție distributivă aplică aici pentru posturile noastre vacante.

Ce oferim?

Beneficii

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Mai multe detalii referitoare la beneficiile pe care le oferim sunt disponibile aici

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.