În căutarea unui job în departamentul de Logistică? Poate ești chiar tu unul dintre viitorii noștri colegi.

Colegii noștri din departamentul Logistic coordonează întrega circulație operativă a mărfurilor (intrare marfă/ieșire marfă). Dacă ai experiență în acest domeniu și, în plus, ești orientat(ă) către servicii și îți place să lucrezi cu procese păstrând privirea de ansamblu, te așteptăm în echipa noastră. Te vei bucura de beneficii multiple, de un loc de muncă sigur și de un salariu corect.

„În cei 15 ani de activitate, am învățat să îi ascult pe fiecare dintre colegii mei, să comunic cu ei și să folosesc lucrurile pe care le aflu pentru a fi conectat la viața depozitului. Când unul dintre stivuitoriști era demotivat și nu mai performa în rolul lui, am avut o discuție și l-am întrebat ce-și dorește. I-am sprijinit apoi trecerea într-un alt departament, cel de curățenie, unde angajatul se ocupă acum de procedura de reciclare – rol cu care se potrivește și mai bine”, spune Florin Lorenț Ioan, Director Depozit Central Kaufland Ploiești.

La Kaufland am găsit stabilitate. Sunt aici de 15 ani și viața mea s-a schimbat în bine. Nu doar salariul m-a ținut în Kaufland. Mai sunt și bucuriile pe care mi le pot face: datorită convențiilor pe care compania le are cu alți parteneri, mi-am luat până acum cu reduceri substanțiale două smartphone-uri și o bicicletă Pegas”, spune Constantin Leonard Chiriac, Manipulant Marfă Depozit Kaufland Ploiești.

Oportunități de carieră

Misiunea ta: Implicare și pasiune. Misiunea noastră: Un loc de muncă sigur și corect. Rezultatul? O carieră de succes în departamentul de Logistică.

 

Centrele noastre logistice din Ploiești și Turda depozitează peste 20.000 de produse. Peste 6.500 de paleţi sunt livraţi zilnic către magazinele Kaufland, iar activitatea echipei care se ocupă de aceste activități este foarte importantă. În mare măsură, datorită lor, clienții se bucură de experiențe de cumpărături plăcute. Dacă vrei să contribui și tu la satisfacția clienților care trec pragul magazinelor, ești o persoană cu abilități de gestionare și coordonare, ai îndemânare, simț practic și atenție distributivă, te invităm să consulți aici lista posturilor vacante din departamentul de Logistică și să aplici pentru cel mai potrivit pentru tine.

Testimonial

Ce spun colegii noștri despre acest departament?

M-au ajutat mult trainingurile la care am participat în companie – de recrutare personal, de managementul timpului, de engleză sau despre modelul de conducere. Dintr-un curs am învățat că trebuie să începi ziua cu cel mai greu lucru – să scapi de presiunea aia psihică mai întâi și automat lucrurile din restul zilei devin mai ușoare”, spune Adina Georgiana Ion, Șef Departament Centru Logistic Kaufland Ploiești.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.