În căutarea unui job în Vânzări? Poate ești chiar tu unul dintre viitorii noștri colegi.

 

 

Dacă ești o persoană sociabilă, amabilă și corectă, ai ajuns în locul potrivit. Departamentul de Vânzări Kaufland are nevoie de oameni ca tine. Te vei ocupa de gestionarea activităților diverse, de la recepţionarea mărfii până la servirea clienților la linia caselor de marcat. Descoperă oportunitățile disponibile în cadrul acestui departament, alege-o pe cea mai potrivită pentru tine și alătură-te echipei Kaufland!

Lucrător comercial

Alătură-te echipei din magazinele Kaufland și dezvoltă-ți abilitățile de comunicare și relaționare cu clienții. Pas cu pas.

Printre principalele beneficii pe care le oferim se numără stabilitatea și flexibilitatea. Alături de noi, vei avea parte de un loc de muncă sigur și îți vei putea stabili programul așa cum vrei, în regim part-time, timp de 2, 4 sau 6 ore pe zi. Misiunea noastră și viitoarea ta misiune din cadrul magazinelor este să ne asigurăm că toți clienții sunt asistați și serviți într-un mod competent și amabil. Printre sarcinile unui lucrător comercial se numără: recepționarea, depozitarea și gestionarea produselor, aprovizionarea corectă şi eficientă a rafturilor, verificarea termenelor de valabilitate, precum și servirea amabilă a clienților la vitrinele asistate, la Grill și la casele de marcat.

Dacă îți dorești să te alături departamentului nostru de Vânzări, te invităm să descoperi posturile vacante și să aplici pentru cel mai potrivit pentru tine aici. Te vei bucura de beneficii multiple, de un loc de muncă sigur și de un salariu corect.

Ce spun colegii noștri despre acest departament?

Colectivul este cel care ține un magazin. Dacă ei sunt OK, merge și magazinul. De când sunt la Kaufland, timpul nu se măsoară doar în ani, ci și în prieteni, și sunt peste 100 de oameni care îmi sunt dragi la Kaufland”, spune Alina Mureș, Lucrător Comercial Kaufland Colentina.


Descoperă departamentele din magazinele noastre

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.