În căutarea unui job în Vânzări? Poate ești chiar tu unul dintre viitorii noștri colegi.

Dacă ești o persoană sociabilă, amabilă și corectă, ai ajuns în locul potrivit. Departamentul de Vânzări Kaufland are nevoie de oameni ca tine. Te vei ocupa de gestionarea activităților diverse, de la recepţionarea mărfii până la servirea clienților la linia caselor de marcat. Descoperă oportunitățile disponibile în cadrul acestui departament, alege-o pe cea mai potrivită pentru tine și alătură-te echipei Kaufland!

Lucrător comercial

Alătură-te echipei din magazinele Kaufland și dezvoltă-ți abilitățile de comunicare și relaționare cu clienții. Pas cu pas.

Printre principalele beneficii pe care le oferim se numără stabilitatea și flexibilitatea. Alături de noi, vei avea parte de un loc de muncă sigur și îți vei putea stabili programul așa cum vrei, în regim part-time, timp de 2, 4 sau 6 ore pe zi. Misiunea noastră și viitoarea ta misiune din cadrul magazinelor este să ne asigurăm că toți clienții sunt asistați și serviți într-un mod competent și amabil. Printre sarcinile unui lucrător comercial se numără: recepționarea, depozitarea și gestionarea produselor, aprovizionarea corectă şi eficientă a rafturilor, verificarea termenelor de valabilitate, precum și servirea amabilă a clienților la vitrinele asistate, la Grill și la casele de marcat.

Dacă îți dorești să te alături departamentului nostru de Vânzări, te invităm să descoperi posturile vacante și să aplici pentru cel mai potrivit pentru tine aici. Te vei bucura de beneficii multiple, de un loc de muncă sigur și de un salariu corect.

Ce spun colegii noștri despre acest departament?

Colectivul este cel care ține un magazin. Dacă ei sunt OK, merge și magazinul. De când sunt la Kaufland, timpul nu se măsoară doar în ani, ci și în prieteni, și sunt peste 100 de oameni care îmi sunt dragi la Kaufland”, spune Alina Mureș, Lucrător Comercial Kaufland Colentina.

Începutul carierei

Un pas important pentru cariera ta. Aplică acum pentru programul Management Trainee în Vânzări!

Pornește la drum alături de noi și construiește-ți o carieră de succes. Pas cu pas. Îți punem la dispoziție un program în cadrul căruia ai oportunitatea de a lucra consecutiv în mai multe departamente, iar ție nu îți rămâne decât să demonstrezi că ești o persoană pasionată, implicată și orientată către rezultate. Programul Management Trainee în Vânzări te va ajuta să înțelegi procesele din cadrul unui magazin Kaufland, iar ulterior vei avea posibilitatea să faci parte din echipa de conducere a acestuia. Pregătit sau pregătită pentru această experiență, care te va ajuta să te bucuri de un START complex al carierei tale?

Dacă îți dorești o carieră de succes în comerț, te invităm să descoperi mai multe despre programul nostru de Management Trainee aici sau să aplici pentru posturile vacante din cadrul magazinelor noastre aici.

Ce spun colegii noștri despre acest departament?

Feedback-ul este obligatoriu în Kaufland. Este responsabilitatea noastră să le spunem constant oamenilor la ce stadiu au ajuns și unde trebuie să mai lucreze. Periodic, fiecare angajat are o evaluare cu Managerul lui. Ultima întrebare din evaluare este dacă își dorește să meargă mai departe și să primească sarcini suplimentare. Le dăm o șansă tuturor celor care își doresc să evolueze”, spune Nicoleta Toader, Șef departament Magazin Kaufland Basarab.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.