Oportunitățile de carieră în departamentul IT

Colegii noștri din departamentul IT asigură suportul informatic necesar tuturor departamentelor, pentru buna desfășurare a activității. De la hardware la software, back-up-ul este asigurat.

Tehnologie

IT 

Departamentul IT asigură derularea optimă a tuturor sistemelor de prelucrare a datelor din cadrul companiei. Administrarea componentelor software, hardware și siguranța datelor intră în atribuțiile departamentului IT.

Departamentul IT este responsabil de prelucrarea datelor și gestiunea tuturor sistemelor informatice pentru întreaga companie. Specialiștii IT din toate domeniile asigură derularea fără incidente a tuturor sistemelor în cadrul companiei, atât în cadrul magazinelor și depozitelor, cât și în sediul central.

Aplică aici pentru posturile noastre vacante în departamentul IT.

Ce oferim?

Beneficii

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Mai multe detalii referitoare la beneficiile pe care le oferim sunt disponibile aici

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.