Hai în practică la noi în primul Kaufland deschis într-un joc

În perioada Comic Con ai șansa să faci practică într-un Kaufland 100% virtual deschis într-un joc. 6 dintre cei mai populari gameri ai momentului te așteptă în joc să-ți facă un training virtual și să te recruteze pentru unul din job-urile noastre: îngrijitor clădiri, lucrător comercial, casier, șef raion și manager magazin.

Alături de cine faci practică?

Pentru ce job-uri poți să faci practică în joc?

casier

Casier

Ești la început de carieră, poate chiar în căutarea primului job? Ai mai lucrat sau ești angajat, dar vrei să faci o schimbare? Indiferent de momentul în care te afli, ai ajuns în locul potrivit. Job-ul de casier la Kaufland sigur o să-ți facă plăcere.

ingrijidor cladiri

Îngrijitor clădiri

Căutăm colegi ca tine, alături de care să formăm echipe de oameni și prieteni, iar ție îți oferim șansa de a fi tu însuți și de a te dezvolta așa cum îți dorești. La Kaufland, avem numeroase poziții deschise pentru îngrijitor clădiri.

manager magazine

Manager magazine

Suntem locul în care poți să crești, unde te vei simți apreciat și respectat, în care vei învăța multe și ne vei învăța multe. Și cu siguranță suntem locul în care dacă îți dorești că crești, ai toată susținerea noastră. Ține doar de tine să devii manager de magazin la Kaufland. Noi te așteptăm.

Șef raion

Șef raion

Vrem să vii la job cu gândul că vom face multe lucruri tari împreună, așa că suntem alături de tine în fiecare etapă a formării tale. Planul nostru este să-ți oferim: confort, echipe cu oameni, recunoașterea meritelor, posibilitatea de a avea o carieră și șansa de a face ce îți place. Avem numeroase poziții deschise pentru șef raion.

Lucrător comercial

Oferim mai mai mult decât un simplu job, oferim o lume plină cu posibiltati de creștere în care vei întâlni oameni care iubesc ceea ce fac și au răbdare să te învețe și pe tine cum se face. Te așteptăm pe poziția de lucrător comercial.


Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.