Departamentul Logistic

În cadrul acestui departament, aspectul principal îl reprezintă onorarea la timp a comenzilor realizate de magazine. O echipă puternică, o tehnologie de ultimă generaţie, utilaje moderne şi procese fiabile ne permit să le asigurăm zilnic clienţilor noştri o ofertă variată de produse.

Cantitate și calitate

Intrarea și depozitarea mărfii 

În cadrul departamentului Intrarea Mărfii ești responsabil de verificarea atentă a cantității de marfă și a calității acesteia. Vei notifica abaterile constatate şi vei centraliza marfa recepționată cu ajutorul sistemelor noastre informatice.

Centralizare

Comisionare

În cadrul departamentului Comisionare vei centraliza articolele depozitate pe baza comenzilor venite din partea magazinelor și vei organiza comanda în spaţiile special amenajate, pentru a fi pregătită de transport. Activitatea desfăşurată implică utilizarea unor mecanisme performante, precum sisteme moderne de gestiune (SAP etc.), utilaje specifice, sisteme specifice de comisionare şi sisteme automate de depozitare.

Furnizor - magazin

Fluxul mărfii 

Acest departament asigură fluxul optim al produselor de la furnizor, în depozitele Kaufland Ploiești și Turda și, mai departe, în magazine.

Documente

Ieșirea mărfii 

În cadrul departamentului Ieşire Marfă vei întocmi documentele de livrare pentru paleţii cu marfă pregătiţi pentru livrare și vei preda marfa şi documentele de însoțire către şoferul camionului. O altă sarcină importantă care urmăreşte să asigure respectarea standardelor noastre înalte de calitate este controlul amănunţit al mărfii la ieşire, verificând dacă marfa livrată a fost corect documentată.

Află care sunt joburile noastre deschise și aplică aici.

Ce oferim?

Beneficii

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Mai multe detalii referitoare la beneficiile pe care le oferim sunt disponibile aici

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.