Oportunitățile de carieră în departamentul Marketing și Comunicare

De la idei pentru noi campanii, strategia mixului de marketing, creație și editare de materiale grafice şi redactarea textelor, până la producţia și distribuția materialelor publicitare, promovare online și social media - toate acestea reprezintă activități din cadrul departamentului Marketing și Comunicare.

Producție și Distribuție

Marketing 

Departamentul Marketing Producție/Distribuție are sarcina de a organiza campanii de marketing și a le face cunoscute prin intermediul canalelor de care dispune Kaufland: ziarul cu reduceri Kaufland, outdoor, indoor, online. Obiectivul esențial al activităților desfășurate îl constituie asigurarea unei imagini unitare a companiei Kaufland în toate mediile de apariție, prin respectarea designului corporativ și a standardelor internaționale.

Comunicare

Birou Relații Presă

Când deschide Kaufland un nou magazin? Care este numărul de angajați Kaufland? Are voie un furnizor sau un producător să folosească logo-ul Kaufland? Un institut desfășoară un sondaj, dorește Kaufland să participe? Acestea sunt câteva exemple dintre multiplele întrebări la care trebuie să răspundă biroul responsabil de relațiile cu presa.

Social Media și Website

Comunicare online

Kaufland recunoaște importanţa în creștere a mediului online. De aceea, dispunem de platforme de comunicare electronice atât interne, cât și externe, prin intermediul cărora transmitem mesajele noastre atât clienților noștri, cât și angajaților noștri.

Totodată, în cadrul departamentului se stabilește și se implementează strategia prezenței în mediul online, se definesc condițiile de colaborare cu bloggeri, vloggeri și influenceri, se stabilește media planul pentru promovarea prin Google Ads și nu numai.

Creație

Grafică

În cadrul departamentului de Grafică sunt realizate machetele pentru toate materialele publicitare tipărite, conform cu standardele internaționale în vigoare (logo, font, culoare, dimensiune, calitatea imaginilor etc.). De asemenea, se realizează layout-uri noi pentru campanii naționale specifice sau pentru orice alt tip de material solicitat de către celelalte departamente ale companiei.

CSR

Responsabilitate socială

Fiecare companie care activează pe o piață are și o responsabilitate. Responsabilitate față de angajați, clienți, dar și față de comunitate și societate. Doar o companie care înțelege că o îmbinare între perspectivele economice, ecologice și sociale duce la o dezvoltare durabilă va avea succes pe termen lung. Noi ne dorim să preluăm rolul de partener social pentru comunitățile în care suntem prezenți și să sprijinim proiecte de implicare socială din mai multe domenii.

Aplică aici pentru posturile noastre vacante în departamentul Marketing și Comunicare.

Ce oferim?

Beneficii

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Mai multe detalii referitoare la beneficiile pe care le oferim sunt disponibile aici

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.